Ontwikkeling

Vanuit jouw idee of probleem begeleiden we u door het ontwikkelingsproces. Startend met het vastleggen van eisen en specificaties, wordt uw product ontwikkeld met behulp van CAD, prototypes, simulaties en andere middelen tot het product klaar is voor productie en assemblage.

R&D

ENGINEERING-RandD

Startend vanuit de specificaties voor uw toepassing helpen we u in de materiaalkeuze, componenten, toleranties tot en met regel- en wetgeving. De resulterende concepten worden ontwikkeld in 3D met CAD en worden gebruikt om het product uit te ontwikkelen tot het klaar is voor productie en DFM.

DFM

ENGINEERING-dfm

Eens het product finaal is, starten we met de design for manufacturing. Tijdens de DFM gebruiken we onze kennis om uw product te detailleren op niveau van toleranties, maakbaarheid in productie, assemblage en andere aspecten. Met behulp van onze interactieve 3D omgeving kan u samen met ons dit hele proces volgen en de aanpassingen opvolgen.

Prototypes

ENGINEERING-prototyping

Tijdens de ontwikkeling zijn prototypes nodig om het product te testen en goed te keuren. Wij kunnen u gefreesde, 3D geprinte of spuitgiet stukken aanbieden. Naast de prototypes zelf kunnen we u ook de nodige test systemen aanbieden.

Voor een oplossing op maat van uw bedrijf