Validatie

Om de ontwikkeling en productie te verbeteren zijn we overtuigd dat validatie belangrijk is en dat deze de werking, resultaten en levensduur van het product verbeterd. Met onze validatie processen gebruiken we onze kennis en ervaring in computer simulatie, testen, DFMEA, kwalificatie en andere technieken. Door zowel gebruik te maken van preventieve als correctieve acties tijdens de ontwikkeling wordt het optimale product behaald.

Simulaties

VALIDATION-Simulation

In het domein van computer simulaties, bieden we statische/dynamische, thermische en mold-flow simulaties aan. Door dit te combineren met specifieke plastic materiaal kennis kunnen we resultaten simuleren vooraleer het product gemaakt wordt.

Testing

testing

Voor producten die testen moeten ondergaan tijdens de ontwikkeling, bieden we verschillende test mogelijkheden aan, van standaard testen tot product specifieke testen en uitrusting.

Qualification

validation

Sommige producten eisen kwalificatie naar normen en regelgeving. Hierin ondersteunen we u tijdens de ontwikkeling met interne en externe programma’s om u product markt klaar te maken.

Voor een oplossing op maat van uw bedrijf